Хасково

Доброто победи предколедно в ЦДГ №10

Снежка и Снежко

Снежка и Снежко

Коледен музикален спектакъл изнесоха тази вечер малчуганите от подготвителната група на детска градина №10 в Хасково. Подобно на добре познатата приказка на Андерсен „Снежната царица“, малчуганите показаха, че доброто побеждава. Вместо Кай и Герда в детската приказка героите се казваха Снежко и Снежка

Омагьосан от снежната кралица Снежко направи така, че бодлите на елхите да окапят, елените на дядо Коледа да останат без рога, а джуджетата – без инструменти, за да няма подаръци за децата на Коледа. 

Обичта на Снежка обаче и вярата, че на Коледа стават чудеса поправи белята, а ангелите й помогнаха да си върне приятеля Снежко.

Тази история децата разказаха с песни и танци. Празникът в детската градина завърши с молитва за здраве, сила, живот, мир и доброта и пожелание към всички за една по-весела Коледа.

Снежко и Снежната кралица

Снежко и Снежната кралица

Танцът на звездите

Танцът на звездите

Танцът на елените

Танцът на елените

Елхичките

Елхичките

Джуджетата на Дядо Коледа

Джуджетата на Дядо Коледа

Ангелите

Ангелите

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button