Хасково

Ученици събраха 1100 лева от Благотворителен коледен базар

Благотворителен базар, архив1100 лева са събрали за три дни ученици СОУ „Желязко Терпешев“ в Любимец от Благотворителен коледен базар, съобщават от общината. В рамките на проявата децата са продавали ръчно изработените уникални предмети – коледни картички, играчки, сувенири, сурвачки, венци, украса.

Това е първата благотворителна инициатива организирана от деца за деца в Любимец, допълват от общината. Кампанията се е провела под мотото „Коледа е една! Нека всички я празнуваме със широко отворени сърца! Нека доброто започне от теб!“.

Освен учениците в инициатива са се включили много родители и учители, както и децата със специални образователни потребности от Ресурсен център – Хасково.

Веднага след края на базара събраните средства са били дарени на 3 деца от училището в Любимец, които имат здравословни проблеми и се нуждаят от продължаващо лечение, уточняват от общинска администрация.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button