Регион

Хоро, цветя и заря в Славяново след победата на Румен Радев

Във всенароден празник се превърна вечерта след вота в родното село на президента Румен Радев, след като стана ясни резултатите от изборите, в които той и вицепрезидентът Илияна Йотова печелят втори мандат с резултат около 65% според данните от екзитполовете.

За Радев каквото и хубаво да се каже е малко, защото той е честен и достоен човек, казаха хората, събрали се в центъра на Славяново. Те го определиха като човек за пример, достоен за президент, който е показал юмрука на обединението и е казал не на страха.

Очаквахме победата, стискахме палци за този достоен и честен човек. Сигурни сме, че България ще стане едно хубаво място за живеене и България трябва да се гордее с такъв президент, допълниха празнуващите. Те бяха подготвили букет с цветя за майката на Румен Радев – Станка Радева.

Славяново
Станка Радева

Само да е жив и здрав! Очаквам от него като президент да направи много неща! Това каза Станка Радева минути след 20 часа, когато пристигна при празнуващите на площада. Тя вече е успяла да се чуе със сина си. Първите й думи след победата към Румен Радев са били: Честито, да си жив и здрав и успех!

В центъра на Славяново празникът продължи с хоро, озвучавано от оркестър и фойерверки. А хората в селото очакват президента да се прибере, за да го видят и поздравят лично.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хасковлии
Хасковлии
21.11.2021 21:03 21:03

Това момче Здравко какъв го играе,спонсор ли незнаем

кокала
кокала
22.11.2021 9:33 9:33
Отговор до  Хасковлии

от баща си е учил, трябва да е близък до властта , не иска да изпусне кокала

мария костадинова
мария костадинова
22.11.2021 14:59 14:59

ЗДРАВКО Е МОМЧЕ НА МЯСТО КЪДЕ Е ВСИЧКИ ДА СА КАТО НЕГО

Back to top button