Хасково

6 кражби за денонощие, посегнаха на кметството в Преславец

ПолицияТри взломни кражби са станали през денонощието. Първата е на 8 компютъра, монитор и 4 компютърни „мишки“ от складово помещение на улица „3-та“ в Димитровград. В него неизвестният крадец е проникнал чрез разбиване на ключалката на вратата. 

Второто взломяване е на кафе-сладкарница на улица „Граф Келер“ в Симеоновград, където чрез счупване на стъкло на прозорец е извършена кражба на сладкарски изделия на стойност около 200 лева. Третата кражба е на акумулатор, дрелка и електрожен от работилница в димитровградското село Бряст. Крадецът е разбил входната врата, за да проникне в помещението. 

Униформените са регистрирали и кражба на 20 литра дизел тази нощ. Горивото е източено от  от микробус Мерцедес, париран на улица „Г.Димитров“ в Харманли. От харманлийското село Преславец също съобщават за кражба. Неизвестен извършител е проникнал в сградата на кметството през незаключен прозорец и е откраднат монитор, одеало и 20 лева на монети. По всички случаи са образувани досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mmmmmmmmmmnnnnnnnnn
mmmmmmmmmmnnnnnnnnn
28.12.2010 21:08 21:08

И ПАК СРЕЩУ НЕИЗВЕСТЕН ,ИЗВЪРШИТЕЛ!!!!!……….

Back to top button