Любопитно

4 спектакъла в хасковския театър до края на годината

4 представления ще се играят в хасковския театър „Иван Димов“ до края на годината.

На 24 ноември е „Секскомедия в лятна нощ“ по Уди Алън с участието на Марта Вачкова, Атанас Атанасов, Станислава Николова, Стефан Цирков, Иванка Шекерова, Стелиян Николов и Емануил Костадинов. Билетите са по 10 лв., но за ученици и пенсионери цената е 5 лв., съобщават от театъра.

Най-новото заглавие „Веселата карета“ от Елин Рахнев ще е на 28 ноември. Участват: Димитър Баненкин, Тончо Токмакчиев, Мая Бежанска, Николета Малчева, Добриела Попова, Стелиян Николов, Емануил Костадинов и Димитър Ковачев-Фънки, а билетите са по 15 и 18 лв.

Театралната програма продължава на 7 декември с „Трета класа“ – авторски спектакъл на Валентин Танев, вдъхновен от филма „Гара за двама“. Участват: Стефка Янорова, Иван Панев, Добриела Попова, Дамян Тенев, Емануил Костадинов. Билетите са по 10 и 12 лв., като има и промоция от 5 лв.

Последното представление за годината е на 16 декември, когато гостува Театрална къща „Viva Arte“ с „Хайде да убием Матилда“. Автор и режисьор е Орлин Дяков, участват Асен Блатечки и Николай Урумов. Билетите са по 15 и 18 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button