Хасково

Хасковски квартали остават без вода заради авария, поставят водоноски

За пропадане на спирателен кран на централен водопровод към кварталите „Бадема“ и „Каменни“ съобщават от ВиК – Хасково.

Спира се водоподаването към кварталите до отстраняването на повредата. Ще бъдат поставени две водоноски. Те се разполагат в 10 часа на кръстовището между улиците „22 септември“ и „Лестър“ в квартал „Бадема“ и в квартал „Каменни“ на кръстовището между улиците „Ихтиман“ и „Каменна“.

Haskovo.info припомня, че вчера до блок 20 в квартал „Бадема“ пък стана авария, която наводни паркинг и мазета. Водопроводът беше спукан от багер.

В късния следобед читатели на Haskovo.info сигнализираха, че е спряла водата и в района на зеленчуковия пазар. От ВиК коментираха, че причината е в същата авария, която се очаква да бъде отстранена тази вечер.

12 коментара

  1. Това вече на нищо не прелича от вчера без вода.Поне от благоприличие напишете,съобщете кога възнамеряват до пуснете водата.

    1. Тези негодници няма да видят от мен и стотинка повече! Докато си купувам минерална вода за пиене и стоя дни наред без вода, защото някой от тях не си върши работата както трябва, на всичко отгоре телефонът за клиенти е ИЗКЛЮЧЕН, няма да плащам!

  2. В и К хасково най откъсаното държавно дружество една авария не можете да оправите майка ви да еба откъсана гъза не можем да си мием заради вас

  3. Бат Бойкоооо кадеси, нямаме вода от вчера.следващите избори ще гласувам пак за вас…🥳🥳

  4. Ще се стреснат, когато спрем да им плащаме за некачествените услуги. Аз лично спирам. Те първи нарушиха договора – вече втори ден няма водоподаване, а за поредна година харча повече за минерална вода за пиене, отколкото за тази, която ни пускат от ръждясалите си тръби. Когато ми възстановят средствата, похарчени за вода, и удържат минимум месец, без да спират водата и да пускат водоноски като в 19 век, и аз ще възстановя плащанията си към тях.!

  5. На никой не му пука. На Лозко пък хич. Най големия инженер ще става депутат и с ще докара промяната

  6. Целия град обиколи никой не работи по никакви аварии всичко е схема за източване на парите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button