Спорт

Ръководството на „Левски“ обсъжда бъдещето на клуба с феновете в Хасково

Левскарска среща ще се проведе на 27 ноември в Хасково, съобщават от футболния клуб „Левски“ (София). Инициативата е съвместна с фенклуб „Непримиримите – Синьо Хасково“.

В 10:30 часа пред сградата на Община Хасково ще бъде отворен мобилният фен магазин. Освен официалната екипировка на отбора ще може да бъдат намерени голяма част от артикулите от колекцията „Никой освен нас самите“. Привържениците на „Левски“ ще имат възможност да подновят своите членски карти за 2022 година или да си закупят такива.

В 12 часа в спортна зала „Дружба“ мажоритарният собственик на „Левски“ Наско Сираков, старши треньорът Станимир Стоилов, изпълнителният директор на клуба Ивайло Ивков и председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров ще обсъдят проекта „Левски на левскарите“ с привържениците от Хасково и региона, и ще разговарят по актуални теми относно състоянието и бъдещето на клуба.

Мобилният фен магазин ще пътува и до Кърджали, като ще бъде разположен пред сектора на „сините“ привърженици преди двубоя с „Арда“, който стартира в 17:30 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button