Хасково

Крадци задигнаха 600 метра кабел на EVN

Електричество600 метра кабел от електропреносната мрежа са откраднали неизвестни засега лица, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково. Срязването на медния кабел е станало от 3 междустълбия в село Малево, които са собственост на EVN.

От полицията съобщават за още една кражба от хранителен магазин на улица „Бригадирска“ в Димитровград. Неизвестно лице е проникнало в бакалията, собственост на 54-годишен мъж от града, след отключване с подбран или подправен ключ. От магазина е извършена кражба на 100 лева на монети, 4 стека цигари и ваучери за телефони на стойност 140 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хасковлия
хасковлия
18.01.2011 13:38 13:38

масово се краде ток в кв, Хисаря,проверете в почивните дни и над вечер ужас е телевизорите дори не работят,слаб ток,пускат кучетата в двора заключват вратите поскат 2-3 климатика едновременно,знам го защото бях на гости там,EVN трябва редовно да обикаля там защото редовно се краде ел енергия

Back to top button