Хасково

Стрелба с Макаров на Нова година в ромската махала на Хасково

Полиция74-годишен хасковлия е стрелял по къщата на свой съсед на ул. „Ятак“ в квартал „Република“ в първите часове на 2011-та година. Това е единственият инцидент в региона, съобщиха за Haskovo.info от областната дирекция на МВР.

Сигналът е подаден от 27-годишния собственик на къщата. Той съобщил, че между 00:30 и 02:30 часа чрез изстрели е счупен прозорец на третия етаж на дома му.

Пристигналите полицаи открили два проектила в къщата и пет гилзи в двора. Те установили, че стрелецът е 74-годишният съсед. Той гърмял със законно притежаван Макаров.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
02.01.2011 14:06 14:06

Когато здравите сили се сблъскат с чалга поколението !

не знам кой съм
не знам кой съм
02.01.2011 19:02 19:02

в службата по кос в рпу хасдково има 2 униформени и1 униформена пикла които като дават разрешения за закупуване и носене на оръжия трябва да си отварят очите и да преценяват аджиба на сульо и пульо бива ли да се дава такова на времета тия служби се ръководеха от офицери и хора с висше образование а сега всеки пикльо взел средно образование станал сержант и си вири носа

АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
02.01.2011 23:29 23:29

В СЛУЖБА КОС В ХАСКОВО Е ПЪЛНО С ИДИОТИ НА КОИТО НИЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИТЕ, ТА ДА СЕ Е*АВАТ С НАС. А СЛУЧАЙНО НЯКОЙ ДА СЕ Е ПОИНТЕРЕСУВАЛ НА КОЛКО ХОРА СА ИЗЗЕЛИ ОРЪЖИЕТО, ЕЙ ТАКА, ЩОТО НА НЯКОЙ КЕЛЕШ МУ Е КЕФНАЛО И КОЛКО ХОРА СА ОСТАНАЛИ БЕЗ РАБОТА, ЗА ТОВА ЧЕ НЕ СА ИМ ПОДНОВИЛИ РАЗРЕШИТЕЛНИТЕ??????????

съсед
съсед
05.01.2011 9:52 9:52

ЧАК ТОЛКОВА НЕ СЕ ШАШКАЙТЕ ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ.ТОВА СИ Е ЧИСТО КОМШИЙСКИ ПРОБЛЕМ,НО ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ,ЧЕ ДЪРТИЯ КОМУНИСТ ГО ДРАЗНИ И ТОВА,ЧЕ МЛАДОТО КОМСОМОЛЧЕ ПО ЧИЯТО КЪЩА Е СТРЕЛЯЛ Е В НАЙ-ПРЕКРАСНАТА СИ ВЪЗРАСТ И МУ ПРЕДСТОИ ЖИВОТ.А СТАРЕЕЩИЯ КОМУНЯГА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕМИРИ С ТОЯ ФАКТ.ТА ДОКАТО ЧАКАМЕ ДА МИНЕ ПЕРИОДА НА КОМУНИСТИТЕ,А ПОСЛЕ И НА КОМСОМОЛЦИТЕ,ТОКУ ВИЖ ЧЕ И ДЪРЖАВАТА НИ ИЗЧЕЗНАЛА.ЕДИНИЯ ГО Е ЯД НА ДРУГИЯ,ЗАРАДИ МЛАДОСТА МУ,А И ОЩЕ СИ ЖИВЕЕ С МИСЪЛТА,ЧЕ Е ОТГОВОРЕН ДРУГАР И БКП МУ ДАВА ПРАВОТО ДА ОБСТРЕЛВА ВРАГОВЕТЕ ИЛИ КОНК*РЕНТИТЕ В САМАТА ПАРТИЯ.СПИРАМ ДО ТУК И ОСТАВЯМ НА ДРУГИ ДА ДОРАЗВИЯТ ТЕМАТА……….

Back to top button