Регион

Партия зове за издигане на стена на българо- турската граница

Все повече емигранти минават границатаМалко след като гръцките власти обявиха, че планират да построят стена на 200-километровата сухопътна граница с Турция в опит да се реши проблемът с нелегалните имигранти, подобен призив дойде и от нашата страна. Отправи го партия „Общество за нова България“.

„Ние, като политическа партия загрижена за сигурността на цялото европейско пространство, продължаваме да настояваме за изграждане на защитна стена на българо-турската граница, която да спре нарастващия брой нелегални емигранти, контрабанда и незаконен трафик„, се казва в позиция на партията.

От там предупреждават, че ако България не се включи в проекта и Гърция изгради защитна стена без нас, страната ни и ЕС са заплашени от хуманитарна катастрофа. „На принципа на най-малкото съпротивление целият поток от нелегални емигранти ще се пренасочи към българската граница“, смятат от „Общество за нова България“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
дядо мчатейко
дядо мчатейко
02.01.2011 19:08 19:08

каква стена ще вдигнват тия посирковци бе –ние сме толкова смотана и оглозгана държава един к*рник не сме в състояние да направим

Back to top button