Хасково

Николай Манолов и Азра с най-добър резултат на турския „Денсинг старс“

Николай Манолов и Азра Акън

Манолов и Азра Акън

Николай Манолов и бившата Мис Свят на Турция Азра Акън са с най-висок резултат от всички танцови двойки в турския вариант на шоуто „Денсинг старс“ в 7 от общо 8 концерта, съобщи Манолов. Следващото предаване е на 9-ти януари. Тогава седемте останали дотук двойки ще танцуват 2 танца по музика от филм – турски и западен.

За пръв път ще има и общ танц на професионалистите и звездите, разказа Николай Манолов. Във всяко шоу двойките вече представят по два танца. Финалът е на 13-ти февруари, когато за първото място ще спорят две двойки. „Даваме най-доброто от себе си, а какво ще стане – никой не знае“, коментира пред Haskovo.info треньорът на клуб по спортни танци „Гранд“.

Нежната му половинка в живота и в танците Павлина Вълчева приключи своето участие след втория концерт. Тя танцуваше с певеца Рагга Октай, наречен още турския Еминем. Сега Павлина помага в подготовката на танците на Николай и Азра и танцува с Николай в танците на професионалистите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haskovo
haskovo
03.01.2011 20:13 20:13

uspeh!!!!!

сиси
сиси
04.01.2011 9:55 9:55

манолов и азра вижда се че са много класи над останалите двойки тя е любемката и гордоста на турция те друга мис свят нямат това допълнително помага двойката така стремително да върви към финала ако искате да видите състезанието в клипове това е адреса www nikflay – pavlina. com

Back to top button