Хасково

Без кандидати за директор на „Екопрогрес“, скоро обявяват нов конкурс

Нито един кандидат не се е явил на конкурса за директор на общинското предприятие „Екопрогрес“, съобщиха за Haskovo.info от кметството.

Конкурсът беше обявен на 21 октомври. Кандидатите имаха срок от 1 месец да подават документите си за участие. Те трябваше да са с висше образование – „магистър“ в областта на стопанските и правни науки или техническите науки, да имат 4 г. управленски опит и компютърна грамотност.

Конкурсът е на няколко етапа – проверка на документите, защита на Концепция за дейността и развитието на „Екопрогрес“ за период от 3 г., подробно разработена за първата от тях и събеседване. Сега директор на предприятието е Щерю Янев.

„В скоро време ще бъде обявен нов конкурс за същата позиция“, допълниха от кметството.

4 коментара

 1. Сегашният посерич Щерю Янев има ли ги всички тия изисквания,като напр.УПРАВЛЕНЧЕСКИ опит и т н.
  Какво разбира този от естеството на работата на Екопрогр.Пишете точно и ясно как зае това директорско място,как беше назначен?Пишете каква работа върши освен да се разкарва със СЛУЖЕБНАТА КОЛА.
  Пишете как ХАСФАЛТИРА паркинга пред блока в който живее и т.н.

  1. Тоя ГЕРБЕРАСТ ли е ДЕПЕСАР ли е?
   Ама и служебна кола ли има,ебати пълен ташак,ама сладко а ъъъ…

    1. Щерю Янев от нищо не разбира чист боклук приятелката му е секретарка на Ставислав Дечев.Цял ден с техника Николай Любенов са по кафенетата и се разкарват из града

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button