Хасково

Двама хасковлии в ареста заради дрога и контрабандни цигари

АрестДвама хасковлии, познати на полицейските служители с многобройните си прояви, са задържани за притежание на дрога и безакцизни цигари. 

Снощи около 21:30 часа органите на реда са извършили проверка на улица „Картечар“ в областния град на лек автомобил Сеат Ибиса, шофиран от 29-годишен мъж. В колата е пътувал и негов 27-годишен познат. Под предната седалка полицаите открили 2 полиетиленови пликчета с кафеникаво прахообразно вещество. Проверка с полеви наркотест е установила, че вида на 15-грамовата дрога е хероин.

Последвали са претърсвания в дома на 27-годишния хасковлия в жк „Орфей“, където криминалистите открили и 352 кутии безакцизни цигари от различни марки. Папиросите без бандерол са предадени с протокол от майката на момчето. По случая е образувано досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button