Спорт

Втора победа за сестри Стоеви на световните серии в Бали

Стефани и Габриела Стоеви постигнаха втора победа в група „Б“ и се класираха за полуфиналите на двойки жени на финалите на Световните серии по бадминтон в Бали (Индонезия) с награден фонд 1 500 000 долара, съобщават от федерацията.

На турнира участват 8️-те най-добри двойки в света за сезона, които са разделени в две групи по четири. Хасковлийките спечелиха драматично срещу Ашвини Понапа и Сики Реди (Индия) с 21:19, 22:20 за 53 минути. Двукратните европейски шампионки поведоха с 20:18 в края на първия гейм, а във втората част отстъпваха с 19:20, но взеха три поредни точки и затвориха мача.

„Трудна победа, но сме щастливи, че сме от страната на победителите и успяхме да се класираме за полуфиналите на финалния тур тук“, написа Габриела Стоева в Инстаграм.

В последния си мач от групата утре Стефани и Габриела ще играят срещу вторите поставени Нами Мацуяма и Чихару Шида (Япония).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button