Хасково

Зам.-кмет се срещна със социалните съюзи в Хасково за деня на хората с увреждания

Заместник-кметът Динко Тенев се е срещнал днес с членове на социалните съюзи и организации в Хасково по повод Международния ден на хората с увреждания – 3 декември, съобщават от общината.

Той е предал на хората в неравностойно положение специалното обръщение на кмета Станислав Дечев. В него градоначалникът заявява, че Международният ден на хората с увреждания е само повод още веднъж да си подадем ръце, за да докажем, че заедно можем да премахнем и най-непреодолимите прегради. Градоначалникът им пожелава здраве, несломим дух и силна вяра.

Срещите бяха с представители на Сдружение Клуб на инвалидите с физически увреждания, Районна организация на глухите, Клуб за рехабилитация и социална интеграция на лица с увредено зрение, Сдружение „Диабет 2012“, Съюз на диабетоболните, Българска асоциация на хора с онкологични и други заболявания, Дружество на военноинвалидите, Дневен център за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства, Дневен център за деца и младежи с увреждания „Марина“, Дневен център за пълнолетни лица с увреждания, Центровете за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания, Дом за пълнолетни лица със сетивни нарушения.

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button