Спорт

Контузия спря сестри Стоеви на световните серии по бадминтон

Габриела и Стефани Стоеви приключиха участието си на финалите на Световните серии по бадминтон в Бали (Индонезия) с награден фонд 1 500 000 долара, съобщават от федерацията.

Двукратните европейски шампионки не излязоха за двубоя си от полуфиналите срещу номер 4️ в света Со-йон Ким и Хи-йонг Кон (Република Корея) заради контузия на Габриела Стоева.

„Много съм разочарована, че трябва да се оттеглим от полуфиналите тук. Вчера преди мача срещу японките почувствах някаква болка в гърба, но излязох на корта, за да завършим последния ни мач в групата. След това чувствах голяма болка през целия ден, не бях в състояние да се движа или да се изправя от леглото. Мислех, че днес ще бъда по-добре, но все още чувствам силна болка. Говорих със сестра ми, с треньора, с лекарите тук и решихме да не играем днес. Много съм разочарована и тъжна, че ми се случи, но съм много благодарна, че имам толкова голяма подкрепа от сестра ми. Надявам се, че ще бъда по-добре на световното първенство в Испания“, коментира Габриела в Инстаграм.

На турнира в Бали участват 8️-те най-добри двойки в света за сезона, които са разделени в две групи по четири.

До края на годината на сестрите от Хасково им предстои да стартират на Световното първенство по бадминтон за мъже и жени в испанския град Уелва.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button