Хасково

Сегашната фирма ще продължи да чисти Хасково срещу 18.5 млн. лв.

ДЗЗД ГРИЙН ПАРТНЪРС-БКС единствена е подала оферта за сметопочистването на Хасково. Фирмата и сега чисти града.

Вече е отворено ценовото предложение от 18.5 млн. лв., колкото е и прогнозната стойност на поръчката без ДДС. На 1 декември кметът е издал заповед, с която определя дружеството за изпълнител на обществената поръчка. Все още в досието на поръчката няма публикувани договори.

Дружеството чистеше Хасково и през последните 60 месеца, колкото е срокът на поръчкта. През последните 5 г. обаче това ставаше срещу 15.5 млн. лв. без ДДС.

Междувременно от общината обявиха обществена поръчка за рекултивация на клетка 1 Регионален център за третиране на неопасни отпадъци край село Гарваново. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 5 януари 2022 г. Haskovo.info припомня, че това беше анонсирано от кмета Станислав Дечев в средата на ноември. Тогава градоначалникът каза, че рекултивацията ще струва 1.6 млн. лв. През тази година пък е завършило изграждането на втората клетка на депото, която вече се използва.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЧИСТАЧ
ЧИСТАЧ
09.12.2021 7:35 7:35

ЧИСТЕТЕ И ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА ТЕЗИ СМЕТИЩА , ЗАЩОТО НЕ ОМЕКРОН ,А НЕЩО МНОГО ПО СТРАШНО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ТАМ !

Back to top button