Спорт

Първи футболен турнир на изкуствения терен на стадион „Младост“

Първи футболен турнир се проведе днес на обновения изкуствен терен на стадион „Младост“ в Хасково, съобщават от общината.

Спортното съоръжение беше домакин на Мини шампионската лига по футбол за деца и ученици, организирана от Обединен футболен клуб „Хасково“ със съдействието на община Хасково. В шампионската лига за деца участваха четири отбора: ОФК „Хасково“ – 1, ОФК „Хасково“ – 2, ФК „Червените дяволи“ и ФК „Хеброс“ (Харманли). На финала ОФК „Хасково“ – 1 победи с 3:2 гостите от „Хеброс“. В класирането следват „Хасково“ – 2 и „Червените дяволи“.

Футбол

За всички отбори имаше купи, както и индивидуални подаръци за най-добрите на терена – вратарски ръкавици, предпазни кори и топки. Наградите връчиха зам.-кметът Мария Вълчева и футболният ветеран Емил Ангелов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гражданин на Хасково
Гражданин на Хасково
10.12.2021 21:41 21:41

Браво на общината и на Емо. Голям турнир се е провел (Емо-1, Емо-2,Емо-3 и Харманли) по мои сметки точно два отбора…. Ииииии победител на турнира е…… Емо.

Браво емка
Браво емка
14.12.2021 8:05 8:05

Сам си прави турнир че и сам си го печели.

Back to top button