Хасково

Блъснаха дете на пешеходна пътека в Хасково

Лек автомобил Опел блъсна дете на пешеходна пътека на булевард „България“ в Хасково.

Инцидентът стана малко след 17 часа зад магазин „Кауфланд“. Шофьорът разказа пред Haskovo.info, че детето е изскочило изведнъж и го е видял в последния момент. От удара е счупено предното стъкло на автомобила. Водачът не е сигурен дали в този момент е светело уличното осветление, но според него в района е било твърде тъмно. Той не е употребил алкохол.

Катастрофа

Детето е било откарано с линейка в Спешно отделение на хасковската болница. То е във видимо добро състояние, като ще му бъде направен скенер, съобщиха за Haskovo.info от Пътна полиция.

9 коментара

 1. Да се възстанови „полегналия полицай“ пред пешеходната пътека, както е от другата страна до стадион“Млафост“! Тук пресичат много ученици и отделно много хора пазаруващи от „Кауфланд“!

 2. Точно там всички карат като луди и никой не спазва ограниченията за скорост в населено място ,а за пешеходната пътека да не говорим изобщо не я забелязват …

  1. Неслучайно има ограничения на скоростта в населени места, ама кой ли ти ги спазва, само глупаците. Селкса държава сме, населена със селски пръчки.

   Потвърждавам за карането като луди. Никой не спира на зебрата там, само автобусите на спирката, която наскоро я отнесоха + тия дето завиват към кауфланд. Май е хубаво да се помисли за по един легнал полицай през 200 метра на всеки прав участък в града, докато не се научим да спазваме нормите.

   Момчето да съди шофьора за опит за убийство по невнимание. Аз така бих направил.

 3. А, защо започнаха да пишат на пешеходните пътеки ПОГЛЕДНИ??? Това не се спазва от тинейджъри, много възрастни и жени които никога не са били шофьори. Кола колкото и бавно да се движи не може да спре на място.

 4. Защо в Димитровград шофьорите спират на пешеходни пътеки , а в Хасково не?

  А де

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button