Хасково

Бойко Борисов: Яне ни прави такава реклама, че ме притеснява

Бойко БорисовЯне Янев ни прави такава реклама на управлението, че дори ме притеснява – с тези думи премиерът Бойко Борисов коментира изнесените от РЗС вчера разпечатки от разговори на депутатите Менда Стоянова и Искра Фидосова с шефа на митниците Ваньо Танов.

Според премиера няма по-добър начин да докаже, колко различно е управлението на ГЕРБ. Той допълни още, че докато прокуратурата не се произнесе какъв е този запис и дали не е манипулиран не може да го коментира. Въпреки това той аплодира действията на РЗС, тъй като „колкото повече се контролират българския управляващи, толкова по-добе за българските граждани“.

След като не успяха да ми препишат сближаване с ДПС, сега могат да ми препишат сближаване с партията Яне Янев, каза още Бойко Борисов и призова хората да се върнат 20 години назад, за да видят как тогава са се назначавали хора на ключови позиции.

В изнесените от партията на Яне Янев разпечатки Менда Стоянова и Искра Фидосова се интересуваха дали конкретни хора ще спечелят ръководни постове в митницата.

Вижте видеорепортаж от събитието.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button