Хасково

Децата от дом „Марина“ имат нужда от компютри и играчки

Румен Данев с децата от домаДидактичните материали не достигат в хасковския дом „Марина“, алармира директорът на социалното заведение Добринка Тилева. Имаме нужда от компютри и играчки, с които да развием фината и общата моторика на децата, тяхната концентрация и внимание, допълни тя.

Това стана по време на визитата на областния управител Румен Данев и неговия заместник Николай Нанев в дома. Губернаторът връчи дарение в размер на 670 лева, събрано на Коледния благотворителен базар, който организира Областна администрация. Освен пари децата получиха и торта.

Останалите три дома в Хасково получиха дарението си преди Нова година, но тъй като децата от дом „Марина“ бяха във ваканция, предаването на дарението там стана възможно сега.

 Румен Данев връчи дарение  Имаше и торта

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Димана
Димана
12.01.2011 18:31 18:31

Не само децата от дом Марина имат нужда от компютри!Мислите ли,че децата в Детските градини нямат такива нужди,при положение ,че при тях се води непрекъснат образователен процес,а от години никой не доставя играчки,интерактивни и дидактични материали.Повечето неща се закупуват от родителите,които навсичко отгоре плащат и такса!Кой е отговорен за това?А да не говорим,че от юни месец децата в детските градини живеят като в сауни поради липса на климатици за охлаждане!Кой ще помогне???

Back to top button