Регион

Откриха ментета и цигари в автобуси при нова спецакция на Капитан Андреево

Нова междуведомствена специализирана полицейска операция е проведена от 10 до 12 декември на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от МВР.

В нея са участвали екипи на Икономическа полиция, ГДНП, Автомобилна администрация и Агенция „Митница“. Акцията е част от международната операция на Европол „Опсън 11“. Haskovo.info припомня, че подобна операция на службите се проведе и през ноември.

Ментета

На вход са проверени 14 превозни средства, предимно автобуси. Открити са близо 6 000 текстилни и кожени изделия, имитиращи защитени търговски марки, 2 300 фалшиви парфюма и 7 500 цигари без български акцизен бандерол.

От Автомобилна администрация са проверени товарни автомобили и автобуси, при които са установени редица нарушения. Съставени са 7 акта за установени административни нарушения, основно за неправомерни манипулации на дигиталните системи на возилата и за технически неизправности. За извършените проверки са съставени общо 21 протокола.

Ментета

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button