Регион

НАП затвори още една бензиностанция, този път в Димитровград

БензиностанцияОще една бензиностанция в хасковска област, този път в Димитровград, затвори Националната агенция за приходите. Собственикът й ще бъде санкциониран и с акт, тъй като обектът му няма изградена връзка с електронната система на приходната агенция.

Общо 6 бензиностанции в Димитровградско провериха за 2 дни инспекторите. 3 от тях са се затворили сами, като най-вероятната причина е, че не отговарят на новите нормативни разпоредби. С това си действие управителите си „спестяват“ акта за административно нарушение, санкцията по който е от 3 000 до 10 000 лева. 2 от обектите за продажба на течни горива Димитровградско в момента на проверките вече са били изрядни.

До края на тази седмица предстои да бъде внесено предложение за още една законодателна промяна, касаеща работата на бензиностанциите. Тя ще регламентира подаването на информация и от резервоарите, така че злоупотребите с търговията на този вид стока да се сведат до минимум, съобщават от НАП.

В първия ден след влизането в сила на изискванията за връзка с данъчните, инспекторите затвориха бензиностанция в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
loso
loso
13.01.2011 19:11 19:11

дали няма скоро да сложат директна връска с НАП между мен и женами .само от мен ща забогатеят;браво Боко,лук браво.искам касов апарат и на жена ми белким от там ми дойдат пари за данъците в този скъп град.

Back to top button