Хасково

За Банго Василий ВиК изчисти фекалиите на ромите от блок 42

блок 42Фекалии, клони, лъжици, вилици, первази и парцали – това са само част от боклуците, които от дълго време бяха затапили 9-те шахти пред блок 42 в хасковския кв. „Орфей“. „Изхвърлените от живеещите там отпадъци са причината канализацията да е запушена от около месец, а мръсната вода да се лее надолу чак до ул. „Акация“, коментира за Haskovo.info техникът от водното дружество Иван Бонев.

Днес служителите на ВиК бяха категорични, че ще направят всичко възможно шахтите да бъдат отпушени, за да спре теча. За да е сигурно, че каналът отново няма да се затлачи, те се заканиха да заварят дупките на капаците.

Image „Това не са шахти, в които се отича дъждовната вода, затова не е проблем да се заварят планки на отворите“, обясниха специалистите. 

Те допълниха, че с това проблемите на блок 42 не свършват. „Мазетата са пълни с боклуци и фекалии, които са колкото един човешки бой„, възмущават се дошлите на място служители на ВиК. Те допълниха, че като се запушат тръбите, живеещите в бл. 42 „им удряли по един ритник“ и ги спуквали, за да може водата да се отича.

Това обаче е още едно огнище на зараза, бяха категорични работниците от ВиК – Хасково.

ВиК Шахта
Запушена шахта Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
НЕ МАНГАЛ
НЕ МАНГАЛ
14.01.2011 12:48 12:48

Докога ще е тая цигания?Другаде за почистване на шахтите хората си плащат на вомата на час а там подарък за празника на мангалите брях напалм,напалм….

Анонимен
Анонимен
14.01.2011 15:17 15:17

Циганите за нищо не си плащат и номера минава, кво като ще поживеят малко в мизерия тя държавата ще дойде и ще ги почисти ако иска да не плъзне няква чума от там.Те си знаят мангалите и си траят, жалко за нас дето сме покрай тях.

.......................
.......................
14.01.2011 18:37 18:37

za bango vasilii 4etiri fitila ot 4eterite strani na tva geto

Back to top button