Хасково

Непълнолетни крадат кабел, обраха Office 1 в Хасково

ПолицияДве непълнолетни момчета на 13 и 15 години са хванати в момент на кражба на кабел, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково. Вчера около 11 часа нарушителите се опитали да задигнат оптика, собственост на мобилен оператор на улица „Панорамен път“ в Димитровград.  До идването на полицаите непълнолетните са успели да разкопали 12 метра от кабела.

От полицията съобщават и за задържан 24-годишен асеновградчанин с автомобил Додж Авенджър. На задната седалка на колата и в багажника униформените са открили 161 броя конфекция, носеща лого на известни търговски марки, без разрешение на правопритежателя, за които мъжът не могъл да предостави документи. 

Вчера неизвестен засега крадец е обрал дома на 48-годишната жена на улица „Цар Самуил“ в Хасково. От там той е задигнал 34 грама златни бижута и апарат за кравно налягане. Още една кражба е станала в областния град. От магазина на Office 1 неизвестни засега нарушители са свили неприкрепена метална каса с размери 25/35/25 см, в която са се съхранявали фирмени документи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button