Хасково

Подадените годишни декларации в Офиса на НАП в Хасково станаха 100

Офис на НАП в ХасковоТочно 100 годишни декларации са подадени до тази сутрин в Офиса на НАП в Хасково. 85 от тях са от физически лица за доходи, получени през миналата година. 15 са от юридически лица, задължени по Закона за корпоративното подоходно облагане. 7 от 100-те декларациите са изпратени до НАП по интернет с електронен подпис. Останалите са подадени на място в салона за клиенти.

До края на месец януари ще станат ясни пощенските клонове в област Хасково, в които на гише ще се подават декларации до края на кампанията. НАП напомня, че гражданите, които декларират доходите си до 10 февруари и в същия срок внесат дължимия данък, ползват 5 на сто отстъпка върху сумата.

За втора поредна година лицата, които подават годишни финансови отчети, ще го правят само на едно място – в НАП или в Статистиката. Когато отчетът е попълнен на хартия, той се подава заедно с годишната данъчна декларация в Националната агенция за приходите. Ако отчетът се подава по електронен път, това трябва да стане преди подаването на данъчната декларация, като в нея задължително се вписва уникалния входящ номер, който е получил отчетът. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button