Любопитно

„С песни край елхата“ и награди завърши шестото издание на хасковския фестивал

С третия концерт на площад „Свобода“ в Хасково приключи шестото издание на Националния фестивал на коледната и новогодишната песен.

На сцената под мотото „С песни край елхата“ се представиха вокална формация „Морски песъчинки“ – Бургас с диригент Милена Добрева, хорова школа Свиленград с диригент Кирил Търпов, Подготвителната и Концертната формация на Детски хор „Орфей“ – Хасково с диригент Елена Цветкова.

По време на последния концерт бяха раздадени и големите награди. Както Haskovo.info писа, наградата на хоровите диригенти е за Георги Милтиядов за песента „Вълшебен ден“. Катрин Димитрова заслужи наградата на публиката за песента „Ясен месечко“. Отличията бяха връчени от директора на фестивала Елена Цветкова

Haskovo.info припомня, че националният фестивал, който е единствен в България и Европа беше открит вчера в Младежкия център, където се проведоха първите два фестивални концерта.

„Вълшебен ден“ печели наградата на хоровите диригенти – ВИДЕО

Хоровата школа на Свиленград откри националния фестивал в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button