Хасково

Мерцедес и Тойота се помляха на бул. „Васил Левски“

КатастрофатаМерцедес и Тойота катастрофираха около 10:30 часа на бул. „Васил Левски“ в Хасково. Въпреки потрошените коли, сериозно пострадали при инцидента няма.

„Идвах от бул. „Васил Левски“ към Математическата гимназия, когато Мерцедесът ми препречи пътя„, разказа пред Haskovo.info шофьорът на японската кола – 18-годишният Станимир Ташев. 

По думите на очевидци 60-годишният водач на немския автомобил идвал от към Цигарената фабрика и предприел обратен завой, отнел е предимството на Тойотата и я ударил странично.

ТойотатаОт удара Мерцедесът се е завъртял на 180 градуса, японската кола пък се остъргала по стената на близката бензиностанция и е спряла на метри след това. 

Шофьорът на Мерцедеса бе откаран в Спешна помощ за преглед. По думи на очевидци обаче не бил сериозно ранен.

Междувременно от полицията съобщиха за трима задържани шофьори, застанали зад волана в нетрезво състояние. В ареста 18-годишен младеж от кърджалийското село Божурци, и двама хасковлии на 22 и 33 години съответно с 1,30, 1,61 и 1,6 промила алкохол в кръвта

 

Станимир Ташев (с бялата блуза) Мерцедесът

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button