Спорт

Хасковският хандбал с амбиция за завръщане в „А“ група при жените през 2022 г.

Завръщане в „А“ група при жените през 2022 г. си пожела на традиционния Коледен турнир президентът на хандбален клуб „Хасково“ Марияна Стаматова.

„Надявам се през новата година да се мобилизираме и да се завърнем в елита, където ни е мястото“, заяви пред Haskovo.info Стаматова, която посочи, че в момента 5 от топ хандбалистките на Хасково се състезават за други отбори в „А“ група. 4 от тях са националки.

Хандбал

На турнира в спортна зала „Вълчо Даскалов“ имаше много спортни игри и подаръци – календари, тениски и две торти, осигурени от Младен Райков. Участваха хандбалистките на „Хасково“ и хандбалистите на „Асти 91“.

Коледният турнир не се проведе през миналата година заради пандемията, която е отказала досега доста деца от спорта. „Надяваме се на по-успешна 2022 г.“, допълни Марияна Стаматова с пожелания за весели Коледни и Новогодишни празници.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
NIKO
NIKO
23.12.2021 10:44 10:44

Ha DANO. USPEH

Back to top button