Регион

МВР: При изпреварване на камион е станала тежката катастрофа със загиналия мъж край Книжовник

При изпреварване на товарен автомобил е станала вчерашната тежка катастрофа край хасковското село Книжовник, съобщават от областната дирекция на МВР.

Както Haskovo.info писа, Хюндай и Форд се удариха по обяд на изхода на селото за Жълти бряг. От полицията информират, че 36-годишният шофьор на Хюндая от Хасково е предприел изпреварване на движещ се пред него камион, навлязъл е в насрещната лента и се е ударил челно във Форда, шофиран от 73-годишен хасковлия.

Катастрофа

Возещият се на задната седалка във Форда 54-годишен мъж от Маджарово почина на път за болницата. Водачът на Форда е с рана на главата, прегледан е и е освободен за домашно лечение.

Мъж загина след катастрофа до село Книжовник

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
x_X
x_X
22.12.2021 17:03 17:03

И двете коли са ударени отдясно, следователно, движейки се в насрещното платно, Хюндаят се е опитвал да заобиколи Форда от външната страна.

Нз с каква преценка е предприел тази маневра. Луда работа. Нямам думи.

Back to top button