Хасково

Проверяват за незаконен лов, нарушители засега няма

Лов6 съвместни проверки от представители на ловно- рибарските дружества, горски стражари и полиция са извършени от въвеждането на забраната за лов във връзка с опасността от шап досега, съобщи за Haskovo.info Милко Андонов от Ловно-рибарското дружество в Хасково.

„Правим проверки всяка събота и неделя, както и в сряда„, обясни Андонов. Досега нарушения не са констатирани

Ако бъдат заловени нарушители, те подлежат на парична санкция и лишаване от право на лов, уточни директорът на Държавно горско стопанство Николай Янчев. Според закона за лова размерът на глобата зависи от това какво е отстреляно, обясни той.

Все още са в сила ограничителните мерки срещу разпространението на шап, които бяха въведени със заповеди на областния управител на Хасково Румен Данев и на кмета Георги Иванов. С тях се забраняват лова и пашата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
18.01.2011 7:53 7:53

АЙДЕ БЕ, ПЕДЕРАСТКИТЕ ВИ НОМЕРА КРАЙ НЯМАТ, ОТ ШАПА СТРАДАТ САМО ЧИФТОКОПИТНИТЕ, ЛОВЪТ НА ВОДОПЛАВАЩИ И ХИЩНИЦИ НА КОИТО СЕ ЛОВУВА СЕГА НЯМА НИЩО ОБЩО С ШАПА. ЗАЩО ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИТЕ МУ ТАМ БИЛЕТИ, ТАКСИ, ЧЛЕНСКИ ВНОС И ПРОЧЕЕ РАЗНОСКИ??? ОТ БРЮКСЕЛ ДОЙДОХА ДА ВИ КАЖАТ ЧЕ ШАП НЯМА, А ВИЕ ПАК СЕ ПРАВИТЕ НА ЗАВЛЕЧЕНИ. БАСИ ПЕДЕРАСТКАТА ИСТОРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button