Любопитно

Кмет дарява Бойко Борисов с 20-килограмов сом

Панчо Панушев показа сома на кмета на Димитровград Стефан ДимитровКметът на димитровградското село Сталево Панчо Панушев – Мърфи успя да улови над 20-килограмов сом от водите на река Марица, който ще бъде специален подарък за министър-председателя Бойко Борисов, съобщават от община Димитровград.

Идеята за нетрадиционния подарък се роди при скорошното посещение на премиера по повод откриването на пречиствателната станция за отпадъчни води. Тогава той запита дали в река Марица има големи сомове, защото се сеща за хубавата рибена чорба и за вкусното месо на речния представител. Обещаха да му уловят добър екземпляр и вече обещаното е факт.

Със задачата се зае сталевският кмет, който в ранните зори на 17-ти януари улови внушителния екземпляр. Това е подарък от негова страна към министър-председателя за обещанието му, че ще издейства ЖП надлез при село Сталево. За тази цел Панушев ще се срещне с министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков, за да се уточнят подробностите по финансирането.

Сомът е уловен на въдица на жива стръв по всички правила на спортния риболов. В улавянето му сталевският кмет е получил помощ от своя съселянин Дойчо Господинов, който притежава задължителния за тази цел риболовен билет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Някой
Някой
17.01.2011 16:43 16:43

Ами то Бойко не може да се изпикае от такива като Мърфи. Как го извади, и Мърфи веднага му го е налапал!

ei
ei
17.01.2011 17:44 17:44

kmeta na dimitrovgrad mi napomnq na obama,vinagi se usmihva,moje bi edinstveniq bulgarski usmihnat kmet 😀

ПРИЯТЕЛ от ХАСКОВО
ПРИЯТЕЛ от ХАСКОВО
18.01.2011 9:29 9:29

Единствен Мърфи Е КМЕТА ЗА КОГОТО ВСИЧКИ СУПЕРЛАТИВИ са малко ! Като кмет и бивш реинджър! Бях случайно в Сталево преди месец и неволно присъствах на тържество /храмовият празник/ на селото организиран от Кмета Мърфи ! Там видях какво е хората да си уважават кмета и той тях . А като виждам как се бори за просперитета на Сталево ,не се съмнявам,че успехите ще са много . Браво мърфи – със всички средства НАПРЕД ! заб. Не съм и нямам нищо общо със Сталево ,просто се радвам за един ПРИЯТЕЛ от миналото !

ruzbata
ruzbata
18.01.2011 22:39 22:39

Господин Кмете на кои от законите методи го уловихте този сом :
а: с ток
в: с сара
с: с даул
д: с други бракониенрски методи !!!!

ruzbata
ruzbata
18.01.2011 22:44 22:44

Печелите 10 000 000 точки тези които познаят !!!!
Пък може и Ники Кънчев да ви звъне !!!!!

ruzbata
ruzbata
18.01.2011 22:47 22:47

Аман от боклуци облечени в власт!!!

Back to top button