Хасково

Мъж задигна пералнята на бившата си приятелка

Полиция28-годишна жителка на хасковското село Узунджово е била обрана, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково. Вчера жената е съобщила пред полицаите, че от дома й са откраднати 2 DVD-та, телевизор, прахосмукачка и тонколони. При пристигането си на място униформените констатирали, че в дома на 28-годишната жена нарушителят е влязъл с подправен или подбран ключ. Няколко часа по-късно криминалисти установили, че извършител на кражбата е 33-годишен мъж от селото, с когото жалбоподателката преди време е живяла на семейни начала.

През изминалото денонощие полицаите са задържали младеж на 15 години и 24-годишен мъж от село Нова надежда. Те са заподозрени в това, че са откраднали 2 метални врати и метална беседка от поделение на Министреството на отбраната.

В ареста са и още двама мъже на 22 и 27 години от Хасково, които са откраднали части от булдозер, паркиран на бетонов възел край областния град.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button