Любопитно

Десетки мотористи с Коледна обиколка на Хасково

Близо 50 мотористи направиха в ранния следобед Коледно каране из Хасково.

Празничното шествие започна от клуба на „Haskovo Riders“ край града и премина през централните булеварди. В него се включиха и членове на клуб „Atrox“. Някои от мотористите бяха облечени като Дядо Коледа, което накара много минувачи да се спрат и да снимат шествието.

Мотори

Обиколката завърши отново в мото клуба. Организаторите коментираха пред Haskovo.info, че проявата цели да вдъхне Коледно настроение у хасковлии.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Янко Димитров
Янко Димитров
26.12.2021 7:45 7:45

Смешници, само да ги засека ще ги глобя с най големите глоби. Хърлювци.

Деана
Деана
31.12.2021 9:50 9:50

Коледно настроение, когато следобед хората почиват ? Шумът беше нетърпим! Да обикалят баирите колкото искат !

Анонимен
Анонимен
31.12.2021 17:57 17:57

димитър димитров илиева малинова димитър димитров ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤булката❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ илиева малинова❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ мама величка димитрова тодорова18.09 19.00 ч 20.00ч

Back to top button