Хасково

Нови 7 с хепатит, пациенти се оплакват от условията

Пациенти с хепатит, илюстрацияНови 7 пациенти с хепатит А са приети в Многопрофилната болница вчера, съобщи за Haskovo.info главната сестра Дарина Димова. Изписаните са 15. Така в лечебното заведение в момента са настанени 100 души с жълтеница. Те са разпределени в три отделения – Инфекциозно, Урология и бившето Ушно.

По повод зачестилите оплаквания на читатели на Haskovo.info от условията в Ушно отделение, от болницата признаха, че действително проблеми не липсват. Това е отделение, което не се използва въобще и го оборудвахме само заради високата заболеваемост от хепатит, коментира главната сестра Дарина Димова.

Действително в някои стаи няма вода, но доколкото можем се опитваме да ги приведем в поносим вид, допълни тя.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЖЕНА НАСТАНЕНА В БИВШЕТО УНГ.
ЖЕНА НАСТАНЕНА В БИВШЕТО УНГ.
19.01.2011 15:06 15:06

На вниманието на главната сестра Дарина Димова.Вие говорите за чистота и лична хигиена а може ли една жена без топла вода да поддържа такава хигиена?Как мислите госпожа Димова вие на колко време се подмивате а?Браво мед.сестра дано по скоро завали дъжд…

Анонимен
Анонимен
19.01.2011 15:35 15:35

mi to podmivaneto qsno ,ama med sestrata kakvo moje da napravi tq ne mi stana qsno da vi prekara i pusne topla voda li ?

koki
koki
19.01.2011 15:37 15:37

Ами то само УНГ да е такава мизерия ,а в инфекциозно отделение там е същата мизерия няма топла вода общи тоалетни изпадали мазилки ,окъсани одела трябва да си носиш от вкъщи чаршафи,калъфки .Там влизаш да се лекуваш а можи и да си лепнеш и друга зараза.И ние сме в Европа плащаме здравни осигуровки .

гост
гост
19.01.2011 21:06 21:06

господа съграждани .Не хепатит , скоро в хасково ще има и ШАП в хората. пред жп гарата още стои канала открит а , нито хеи нито риос -не виждат какво тече там.сигурно не им отърва ,защото живущото население там е смесено
и са с малки бебета.ако някой от управниците живее на такова място-сигурно и Брюксел щеше да е запознат със случая.

гост
гост
19.01.2011 21:15 21:15

а в същото време се говори за пречиствателни станции са милиони левове

Back to top button