Регион

Пиян шофьор се блъсна в паркирана кола, друг опита да подкупи полицаи

8 мъже са задържани по Коледните празници в Хасковска област за шофиране в нетрезво състояние, съобщават от полицията. Част от тях са пияни, а друга – дрогирани.

При единия от случаите 59-годишен е управлявал Фолксваген с 2.45 промила алкохол в Димитровград и на улица „Александър Стамболийски“ се е ударил в паркиран Опел. При произшествието няма пострадали.

Турски водач на камион с 2.25 промила алкохол пък е задържан на автомагистрала „Марица“. 36-годишният шофьор е поставил банкнота от 50 евро в джоба на младши автоконтрольор Даниел Георгиев, за да осуети санкцията и веднага е арестуван.

По-късно от прокуратурата съобщиха, че мъжът е освободен срещу парична гаранция в размер на 2 000 лв. Наложена му е забрана за напускане на страната, освен с разрешение на Окръжна прокуратура – Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button