Регион

Митничари тарашат работилници за незаконно гориво

Незаконното гориво в Свиленград, снимка от Агенция Митници706 литра горива са иззети при специализирана акция на ДАНС и Митница Свиленград. Оцветените в червено нефтопродукти са били разпределени в 15 пластмасови туби от 30 литра и 26 пластмасови бутилки с вместимост по 10 литра.

Горивата са били укрити в авторемонтна работилница в Свиленград. При проверката ползвателят на помещението не е представил документи за плащане или обезпечаване на акциз. Взети са проби за лабораторна експертиза.

При друга проверка на митничари от Свиленград в района на Харманли са намерени 16 530 литра гориво, по документи дизелово, в две цистерни. Горивото е открито в района на пункт за смяна на масла, наложена е обезпечителна мярка докато се установи дали състава на откритото гориво отговаря на представените документи. Изпратени са проби за лабораторна експертиза.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button