Хасково

Пожарникари търсят змия в „Орфей“

ЗмияСигнал за змия в апартамент разходи два пъти огнеборците до бл.25 в хасковския квартал „Орфей“. Обаждането е било получено в края на миналата седмица от живеещите в апартамент на 8-мия етаж. Заедно с екип на „Гражданска защита“ пожарникарите са търсили влечугото в петък сутринта и в събота следобяд. „Змия не е намерена„, съобщиха за Haskovo.info от областната дирекция на МВР.

В събота пожарникарите са спасявали котка от покрива на хотел на бул. „България“, отводнявали са мазета и са отпушвали шахти на ул. „Кирил и Методий“ 113 в областния град.

\През почивните дни огнеборците са гасили два пожара в комини на апартамент в Хасково. Отзовали са се и на две обаждания за горящи къщи в Хасково и Тополовград и са проверили блок на бул. „Съединение“ по сигнал за мирис на бензин в мазетата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haskovo
haskovo
24.01.2011 11:03 11:03

огнеборците и гражданска са едно вече

Back to top button