Хасково

След сигнал за домашно насилие: Хасковлия разцепи устната на полицай

43-годишен хасковлия е задържан за оказване на съпротива на полицаи, съобщават от областната дирекция на МВР.

Вчера в 2:30 часа е получен сигнал за домашно насилие в жилище на улица „Булаир“ в Хасково. Пристигналите полицаи установили, че мъжът е във видимо нетрезво състояние, а 34-годишната жена, с която живеели на семейни начала е била ударена няколко пъти и блъскана във вратата на стаята, където спели децата й на 3 и 17 г. В присъствието на полицаите хасковлията продължил да се държи агресивно и да обижда жената.

Отправено му е предупреждение да прекрати заканите, но той започнал да бута униформените. При опит да го задържат е оказал съпротива, ударил е младши инспектор и му е разцепил долната устна. На другия полицай е разкъсал униформата. Задържан е до 24 часа.

9 коментара

  1. И какво ще направи сега полицията, за да защити жената и децата на този изрод. След 24 часа ще го пуснат, известен период ще има затишие и пак ще се повтори.

    1. Не само жената и децата трябва да защитят, а и себе си като полицаи. Голям мъж, голям бияч срещу жени и търпеливи полицаи! В други държави нямаше да посмее да си помисли да посегне на полицай! Понякога боят е възпитателно средство!

  2. Дано сега в полицията си го побият ,както те си могат. Аман от комплексари дето стават мъже с помоща на 2-3чаши алкохол и малко бело. Всеки ден чуваме за жени убити и малтретирани от мъжете си. На такива мъже майките и бащите им са братя и сестри ,че да произведат такива изроди.😀

  3. С този слаб началник нормално! Когато пазиш първо себе си, а не хората си… но да не забравяме, че с интриги и мизерии се стигна до тук!

  4. Този педал задължително си е изял боя в Районното . Те знаят полицаите къде да праскат за да не останат много белези , а той простакът се е спънал по- стълбите и паднал…

  5. Началника не е слаб,слаби са законите,но за адвокатите е като златна мина,всеки един случай,от всяко такова деяние се вадят добри пари

  6. Колегите на набахтания полицай заплашват че ще ми хчупят краката

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button