Спорт

320 деца от областта ще спортуват безплатно в свободното време

Баскетболен клуб Хасково9 спортни клуба от област Хасково са спечелили финансиране от Министерство на спорта за 2011година по програмата „Спорт за децата в свободното време“. По направление „Начално обучение по вид спорт“ одобрените са 8. С най-голямо финансиране е ФК „Димитровград“ – 7000 лева. Следват клубът по борба в града на младостта и Баскетболен клуб – Хасково, чийто проекти са на стойност по 5000 лева.

Безплатно деца ще обучават и клуб по аеробика „Мега спорт“, Хандбален клуб „Хасково“, СК „Минерал – 2″ – Меричлери“, СК „Джудо“ – Тополовград“ и клуб „Асара – 08“ – Симеоновград, които са защитили проекти на стойност от по 4000 лева.

По направление „Спортни занимания през ваканциите“ е одобрен само димитровградския клуб „Аста“

Програмата „Спорт за децата в свободното време“ ще предостави на около 320 деца от областта да имат безплатен достъп до спортната база по различните видове спорт. Програмата на Министерството на спорта стартира от 1 февруари.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ее
ее
26.01.2011 10:41 10:41

interesyvame taksata na desata 6te namalee li edvali..PRIMER TAKSATA ZA MEGASPORT E 42 LV bi sledvalo da q namali treniorkata no edva li…..zna4i 4te bade za smetka na nas …i desata ni…Eto taka tr-kata ………si prebira parite ….bez da q sramVazmytena sam

vesnik
vesnik
26.01.2011 12:45 12:45

Така е когато няма контрол от страна на Общината какво правят някои клубчета.Има и таки които също вземат такси и не ходят на състезания, а ползват общинска материална база безпари.Мега спорт поне ходи на състезания.Така че тези които отговарят в общината за СПОРТА не само да си стоят до кметчето ами да навестяват по някое време спортните клубове.Те общината има време за клубовете само тогава когато трябва да се снима КМЕТА до някой изявен СПОРТИСТ. Примери много.Нека най- после и кмета да се сети да даде малко парички на ХАСКОВСКИТЕ КЛУБОВЕ КОИТО ИМАТ НАЦИОНАЛНИ СЪСТЕЗАТЕЛИ!!!!

ааааах
ааааах
27.01.2011 12:46 12:46

Моля ви не наричайте треньорки , пропаднали хора,известни шмъркачки,проститутки,използвачки,нагаждачки,интригантки и т.н ! Това е срам за спопрта.

Back to top button