Регион

КЗД наложи глоба за „Перхидролените травестити“

Катя Чалъкова и Стефан ДимитровКомисията за защита от дискриминация реши, че спрямо Димитровград е извършена дискриминация. Казусът е по повод предаването на БНТ за българските събития на 20 век, където градът бе наречен от гостите в студиото „червена крепост“, „застинал във времето“, „родина на перхидролени травестити“.

Комисията наложи глоба от 500 лева на проф. Пламен Цветков, като определи  думите му за негативни и унижаващи характеристики и квалификации за Димитровград и неговите жители. КЗК препоръча на Лилия Абаджиева да не употребява непремерени изрази, които изказани публично могат да засегнат човешкото достойнство и на БНТ да не допуска подобен род мнения в ефира си.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
26.01.2011 15:50 15:50

ТОЗИ ПРОФЕСОР СИГУРНО Е ХОМОСЕКСОЛИСТ ЧЕ ТАКА СЕ ИЗРАЗЯВА.ПИТАЙТЕ ГО ДАЛИ ВЪОБЩЕ Е ИДВАЛ В ДИМИТРОВГРАД И ДАЛИ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА ТОЗИ ГРАД ОСВЕН ДА ГО Е ВИЖДАЛ САМО НА КАРТА.

Анонимен
Анонимен
26.01.2011 21:22 21:22

ама вземете да си смените иметона града не се ли срамувате бе хора!!!!

Back to top button