Хасково

19 нови свободни работни места в Хасковско

19 нови свободни работни места са обявени в Хасковска област от началото на новата година, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В Хасково се търсят помощник-директор по административно-стопанската дейност в училище на безсрочен договор, главен счетоводител, двама домакини на спални помещения в общежития, общ работник за ръчно шлайфане на метални печки и камини, бояджия на печки и камини, заварчик.

Местата в Димитровград са за образователен медиатор, монтьор на промишлено оборудване и двама монтьори на електрооборудване. В Харманли имат нужда от петима лозари, в Симеоновград от шофьор на гондола зърновоз и продавач-консултант, а Свиленград от машинен оператор в производството на тестени изделия.

4 коментара

  1. Работа нямат само изключително некадърните, мързеливите и тези които нямат нужда. Работни места има колкото искаш. Друг е въпросът какви са претенциите на работниците и защо не искат да работят.

   1. Прав си само с първото изречение.

    Оттам, обаче – бизнесът в Хасковско не е в състояние да предлага работни места, които да носят на хората нормални доходи (1500 – 2000 лева нето). Абсолютният минимум е ~1000 лв. след данъци и то за хора без деца. Повечето фирми и това не могат да си позволят.

    Шансовете за подобни доходи в града не идват от Бюрото, май.

 1. Тези местенце защо въобще ги обявяване след като първо си намирате човек и после правите измислен подбор….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button