Външни публикации

Мъжки тениски с принт – коя си струва да изберем?

След многобройни проучвания е установено, че мъжките тениски са най-удобното облекло за ежедневието на всеки един джентълмен. Тениската е като едно вечнозелено растение, което никога не загива, независимо от условията, в които живее. По същия начин е невъзможно да си представим живота без любимите ни тениски. Подходящи са за всяка една наша ежедневна визия. Също така много млади мъже предпочитат да носят различни видове тениски и като част от тяхното официално облекло. Можете да съчетаете тениската с всичко – дънки, панталон или спортен екип. Ако носите правилния вид облекло по правилния начин, тениската ще бъде най-добрият Ви приятел.

Има различни видове мъжки тениски, които се предлагат в много разновидности и модели. Освен комбинацията с други дрехи, е също толкова важно да изберете също правилните видове плат и цвят, които отговарят на Вашата кожа. Мъжките тениски с принт пък са сред най-харесваните. И именно затова днес решихме да ви запознаем с тях и кои са техните предимства пред всички останали.

Как да разнообразим визиите си, ако сме реили да заложим на тениска с принт?

Притежавате тениска с принт, която ви е подарена, остаряла е, не искате да я носите или не знаете с какво да я съчетаете? Отговорът е лесен! Добавяйки мъжко кожено яке или риза, ще направите бързо и лесно една свежа визия, подходяща за хора на всякаква възраст. Облеклото Ви ще бъде шик без особени усилия. Добавянето на яке е един от онези стилове, които ласкаят всяка мъжка фигура и са удобен вариант за всяко натоварено ежедневие. Можете да заложите и на обикновен блейзър, като ефектът ще бъде поразителен. Ако се харесвате в по-неофициален външен вид, можете да комбинирате и с чифт ежедневни маратонки.

Комбинацията от тениска и риза може да бъде спасителен пояс за напрегнатото ежедневие. Това съчетание е особено лесно за всеки един мъж, тъй като всички имат и любима тениска, и любима риза, а съчетанието между тях спира дъха на всички. Комбинацията мигновено придава на външния Ви вид страхотно и свежо настроение. Тази изтънчена стилизация може да бъде използвана както в офиса Ви, така и на някое петъчно парти или уикенд. Опитайте да изберете по-големи ризи с каре, флорални мотиви или райета, тъй като те са масовата тенденция и през този сезон. Не забравяйте да не закопчавате ризата си до горе. Ако ризата Ви е с ярки и наситени цветове, по-добре изберете фина цветна тениска. Можете също така да експериментирате, като съчетавате различни нюанси. Тази изключителна колаборация може да върви ръка за ръка с дънки, панталон или спортен клин в зависимост от случая, но каквото и да изберете, няма да съжалявате.

В общи линии дори и да изберете мъжка тениска с принт, то поне се старайте да не бъде прекалено цветна, ако искате лесно да я съчетавате с всичко във вашия гардероб. Ако искате да освежите облеклото си, но не знаете с какво точно, то тогава ви предлагаме да разгледате https://www.bolf.bg/bul_m_Мъжко-облекло_Тениски-14818.html, където ще откриете огромно разнообразие от актуални модели, които ще ви накарат да се чувствате комфортно в своето собствено ежедневие.

Без значение какъв е сезонът навън, винаги имаме нужда от удобна тениска под ръка. Ето защо запретнете ръкави и още сега изберете нещо подходящо за вас, с което ще изглеждате стилно и актуално. Тениска с принт е перфектният избор за това!

Back to top button