Хасково

Ветераните от войните раздават DVD и MP3 плейъри

Екипът от СОУ Паисий ХилендарскиDVD-та и MP3 плейъри раздаде Съюзът на ветераните от войните в Хасково на ученици от областта, които са се класирали на призови места в националния конкурс „Приносът на българския народ за победата на хитлерофашизма във ВТората световна война“.

Грамоти и предметни награди получиха ученици от Хасково, Димитровград и Харманли. Най-много призове имаше за възпитаниците на СОУ „Паисий Хилендарски“. 

Диана Желязкова С MP3 прейъри бяха наградени Златка Гьошева и Елена Георгиева за рисунки по спомените на о.з. Георги Георгиев „Боят при чифлика Седен“. С DVD-та бяха зарадвани Станислава Белеева за книга с рисунки „Пътят към спасението“ и екип от 10 ученици за книга с истории спомени „Щрихи от войната“.

Специална благодарност Съюза на ветераните от воните изказа и на ръководителката на учениците от хасковското училите Диана Желязкова. Тя получи грамота и книга с материали на ученици, взели участие в националния конкурс.

На церемонията по награждаването присъстваха командирите на поделения 52740 и 54050 подполковник Данчо Николов и майор Константин Темелков.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
мел
мел
28.01.2011 17:18 17:18

hora super ste ama kak 6te si razdelite dvdto

Back to top button