Хасково

Още две деца с хепатит, болните от началото на годината стана 263

Болни от хепатитДве деца на възраст от 5 до 9 години са приети вчера в МБАЛ – Хасково с диагноза хепатит А, съобщи за Haksovo.info директорът на Регионалната здравна инспекция д-р Делчо Янев. Общо регистрираните случаи през изминалото денонощие са 9, а от началото на годината – 263.

„От доста време няма растеж на броя на покосените от хепатит А, но няма и спад“ – така д-р Янев коментира заболеваемостта в областта.

Новоприетите пациенти са от Хасково, Димитровград, Харманли, Симеоновград и Любимец. В момента лежащоболните в областната болница са 88.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Не човек а желязоjentcoo@abv.b
Не човек а желязоjentcoo@abv.b
27.01.2011 19:52 19:52

Дианчеее,Дианче ти случайно да си ходила до трите отделения на болницата?Иди Дианче иди за да си имаш представа за това което пишеш и вземаш парички и не заблуждавай хората.Защото някой може да е излязал от там и да си има повече представа от теб.Трите отделения пълни и равни а само 80 човека айде бе.Три етажа от инфекциозно,един от бившето УНГ отделение и още един етаж,че те много нашироко настанени бе Дианче а ако се съди по снимката ти по горе в някои стаи има по ШЕСТ човека.А за поместване на недостоверна имформация и не проверена знаеш ли че затварят и медии да да…

Back to top button