Хасково

Скоро ще плащаме към държавата без банкови такси?

Тодор БойчевГрупа депутати, сред които и хасковският народен представител Делян Добрев, са инициирали законови промени, според които скоро няма да ни се налага да плащаме огромни банкови такси ако дължим пари на държавата. Промените предвиждат таксите да се плащат чрез пос-терминали без или с минимални комисиони.

Междувременно хасковлията Тодор Бойчев от няколко месеца води борба срещу банковите такси. Той се опитва да плати за подновяване на шофьорската си книжка с държавни таксови марки. Въпреки че първоначално получил положителен отговор дали може да се плаща така, Бойчев няма да получи нова книжка, тъй като от МВР искат той да докаже, че парите за марките са влезли в тяхна сметка, а това няма как да стане.

Още за историята на Бойчев вижте във видео репортажа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
28.01.2011 10:42 10:42

Делян Добрев не е ли собственика на Делена?
Там чувам че работят шиваки без договори.
Там чувам че работят шивачки на 4 часов трудов договор а работят по минимум 8 часа без регламентирани почивни дни.
Това всичко е вярно и се чудя как Герги Иванов му се е доверил. И щом му се е доверил значи го познава перфектно.
А повече дето се чудя на тъпите Хасковлии дето са гласували за него и коалиция за Хасково дето издига такива бизнесмени от сивата иконмика.

Анонимен
Анонимен
28.01.2011 10:43 10:43

Извинявам се май се казваше Делян Делчев май а?

Back to top button