Спорт

6 медала за хасковлийки на тепиха в Сливен

КласиранеС 3 сребърни и 3 бронзови медала се завърнаха възпитаничките на хасковския клуб „Ангел войвода“ от държавния шампионат по свободна борба за момичета, кадетки и девойки. Състезанието се проведе през уикенда в Сливен с участието на представителки на над 20 клуба.

Най-много отличия за хасковската школа паднаха при девойките. В категория 59 кг Ива Бонева се пребори за сребърен медал, а съотборничката й Галина Михайлова завоюва бронзов. При 63-килограмовите на почетната стълбичка се изкачи още една възпитаничка на клуб „Ангел войвода“- Симона Тодорова, която стана втора в категорията. Отличното представяне на хасковските девойки затвърди и бронза на Милена Шидерова при 67-килограмовите.

Малко не достигна на Бистра Светославова да стане шампионка при кадетките в категория 43 кг. Тя донесе поредното сребро от първенството за хасковския клуб, а съотборничката й Теодора Петрова добави още един бронз за „воеводите“ при 46-килограмовите.

Младите надежди на клуб „Димитровград“ също се представиха отлично на тепиха в Сливен. Виктория Бобева стана шампионка в категория 65 кг при кадетките, а Нели Георгиева триумфира със златото при момичетата в категория 57 кг.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
teodora
teodora
31.01.2011 15:47 15:47

super sme be nie sme tva bee :D:D:p

Птриарх
Птриарх
31.01.2011 23:35 23:35

Задава се Матриархат..:((((

Back to top button