Хасково

Съдят 56-годишен мъж за жестоко убийство в Димитровград

Започна делото срещу 56-годишния Петко Панков от Бургас, обвинен в убийството на хазяйката си Диана Тодорова на 62 г. в Димитровград, съобщават от Хасковския окръжен съд.

Haskovo.info припомня, че жената беше убита на 26 юни 2020 г. след нанасяне на множество удари с френски ключ. Жестокото убийство станало при скандал за прегоряла наденица.

Панков оставил наденицата на скарата, казал на жената да я наблюдава и излязъл до магазина. Като се върнал видял, че наденицата е прегоряла и се разразил скандал, при който той нанесъл на жената десетки удари с френския ключ, от които тя издъхнала. Мъжът се притеснил и се обадил на спешния телефон 112. Той е признал за деянието си пред разследващите, като тестът с дрегер е отчел 1.5 промила алкохол. Той има множество криминални регистрации и осъждания за закана за убийство, кражба и шофиране в нетрезво състояние.

Днес се проведе разпоредителното заседание. Съдът насрочи делото за разглеждане по общия ред за разпит на свидетели и вещи лица на 16 февруари. Ако бъде признат за виновен го грози наказание от 15 г. лишаване от свобода до доживотен затвор без замяна.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
dasdasd
dasdasd
21.01.2022 9:28 9:28

тениската е топ :D

Back to top button