Хасково

Соня Димитрова оглави Регионалната здравна инспекция

Соня Димитрова

Соня Димитрова

Регионалната инспекция за опазване и контрол на общественото здраве (РИОКОЗ) и Регионалният център по здравеопазване (РЦЗ) от днес официално са обединени в Регионална здравна инспекции (РЗИ).

Досегашният директор на РЦЗ Соня Димитрова вече е шеф на новата структура, а неин заместник е директорът на РИОКОЗ – Хасково д-р Делчо Янев.

Със сливането на РЦЗ и РИОКОЗ държавната здравна политика на територията на всяка област ще се организира и осъществява от една институция. Очакванията са по този начин да се оптимизира работата по предоставяне на административни услуги, да се съкратят сроковете и да се свият разходите в условия на финансова криза.

Новосъздадената Регионалната здравна инспекция ще включва реално всички дирекции на бившата РИОКОЗ плюс дирекция „Медицински дейности“ на досегашния Регионален център по здравеопазване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
сулю и пулю
сулю и пулю
01.02.2011 14:20 14:20

преоблякал се илия -пак в тия- живков правеше тези номера под мотото шашардисвай гечандисвай и

пулю и сулю
пулю и сулю
01.02.2011 16:45 16:45

Аз съм Живков не говори така, че ще ти пратя Бате Бойко

gogo
gogo
01.02.2011 19:49 19:49

Днес получих писмо , че трябва да изследвам отпадните води , но не пише точно какво трябва да им изследвам.Това важало за всички фирми , някой да си има на идея за какво става въпрос.

k
k
02.02.2011 12:58 12:58

СТАР БАРДАК С НОВИ К*РВИ-

КЕРВАНА СИ ВАРВИ(МАФИЯТА ПРОДЪЛЖАВА ДА РАБОТИ) – КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ(НАРОДА НЕКА СИ ГОВОРИ)

Back to top button