Регион

Тодор Караиванов е новият началник на митница „Свиленград“

ЗнакНовият началник на митница „Свиленград“ е Тодор Караиванов, съобщават от агенция „Митници“. Той има 14-годишен стаж в митница „Свиленград“ и е заемал длъжностите „митнически инспектор“, „началник сектор“ и „началник отдел“. Има над 20 успешно завършени квалификационни курса в областта на митническото разследване и разузнаване, както и в областта на управлението и модернизирането на митническата администрация. 

Караиванов владее английски и руски. Завършил е Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, магистър по математика и информатика. Женен е, с едно дете.

„2011 г. е обявена от Световната митническа администрация за година на знанието, използвано като катализатор на успехите. Това до голяма степен съвпада и с моята философия за развитието на митническата администрация. Като ръководител ще поставям акцент върху обучението и квалификацията“, заявява Тодор Караиванов, цитират от агенция „Митници“.

Конкурсът за шеф на свиленградската митница бе обявен, след като постът бе овакантен от предишния началник Стефан Марашев. Той поиска да бъде преназначен след скандала с имотите на брега на язовир „Ивайловград“. Марашев има вила там.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button